Plums, plums

Idag blev det en tur ut med hästarna, Pirri fick sällskap av Kallblodet och Lill-tanten. Vi hade tänkt att ta en lagom tur på dryga timmen men det blev lite längre. Det blev skogsväg idag, det brukar vara plogat så långt att det lagomt blir en skrittur på ca 45 min men nu var det plogat längre så vi fortsatte.
Efter en bra bit så var det längre sedan det var plogat så där var det knädjup snö för hästarna så dom fick kämpa lite. Men vi plumsade oss hela vägen runt till storvägen så nog fick dom gå 1 km i snön. För som tur var lyckades vi ta oss runt vägbommen som är precis innan storvägen, hade inte varit så kul om vi hade måsta vända och gå samma väg tillbaka.

Pirri hade bra med energi idag också, när vi rider ut brukar han få gå först så man slipper vänta på honom men idag så knatade han på så det blev en lucka till Kallblodet. Inte förrän efter sista backen på hemvägen så tog energin slut, när sen Kallblodet gick om honom då brydde han sig inte om att hänga på henne utan lunkade på i sin egen takt. Damerna blev svettiga i sin långa päls, Pirri blev bara lite varm och trött så han slapp att få på sig nått täcke. Väl ute i hagen så tog han och rullade sig länge och väl, såg riktigt skönt ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0